Zoekknop
Hobbypakhuis Logo
[Home] [Webwinkel] [Winkelwagen] [Wol] [Patronen] [Vragen] [Info] [Contact] [Early Birds]
_
Homepage > Wildbrei en haakGa naar de Wol pagina

Ga naar de wol   Ga naar de wolboeken Ga naar de Wol accesoiresGa naar de Sculpey Living Doll paginaGa naar de Premo Sculpey klei pagina

Wildbrei dag Gezocht 

 
_  
Wildbrei en haak project

Graag wil ik een fiets pimpen met brei- en of haakwerk.

Ik ben op zoek naar mensen die graag breien of haken en eigenlijk geen patroon willen breien maar gewoon lekker voor de tv, op terras, in de trein of waar dan ook wil breien en die voor mij lapjes willen breien of haken. Misschien heeft u nog lapjes of oude sjaals liggen levert u ze dan in bij onze winkel.

Of heeft u nog wol liggen waar u niks meer mee doet ook dit mag u inleveren in de winkel (dit moet wel schoon zijn).

Graag wil ik als winkel op zaterdag 1 november een wild brei dag houden, iedereen mag komen haken of breien maar de lapjes zijn voor de fiets. Het eindresultaat zal op onze website en Facebook pagina te bewonderen zijn.

Mochten er heel veel lapjes zijn die te veel zijn voor de fiets dan hebben we buiten nog veel meer onderdelen die wel een leuk jasje kunnen gebruiken, wat dacht u van de lantaarnpaal of het hek om de winkel.

Hoe meer lapjes hoe meer we kunnen voorzien van een vrolijk jasje!!!!!
Graag tot ziens op de Dick Bosstraat 179, te Almere

Voor meer informatie: 036 744 12 14

Deze dag zal in het teken staan van zoveel mogelijk lapjes te breien of te haken, neemt u uw brei en of haaknaalden mee, uw garen wat u al een poosje in de kast heeft en kom gezellig zitten haken of breien, dit mag u voor een uurtje doen of langer net zo lang als u zelf wilt en zin heeft.

Er is koffie en thee aanwezig met wat lekkers waar wij een bijdrage van 50 cent voor vragen.
Ook kunt u zich via het aanmeldformulier opgeven voor de lunch deze zal bestaan uit boterhammen, broodjes, kaas, vleeswaren, zoet beleg, een kroketje met een kopje koffie, thee of soep en zal 3 euro kosten.

U mag deze dag zo binnen lopen en gaan zitten haken of breien maar wij vinden het erg prettig om van te voren te weten wie er komen zodat wij rekening kunnen houden met de zitplekken.

Kunt u niet breien of haken? Maar u bent wel goed met naald en draad dan moet u ook zeker binnen lopen deze dag, de lapjes moeten tenslotte aan elkaar gezet worden en om de fiets bevestigd.
In november is het meestal al flink fris qua temperatuur neemt u dus een lekkere warme trui of vest mee, de deur van de winkel zal regelmatig open gaan wat toch enigszins kou op levert.

Meldt u aan met onderstaande "Ik doe mee knop"

 
mailto:info@hethobbypakhuis.nl Copyright. Het Hobbypakhuis, Almere 2014
Verkooppunt voor Phildar wol en accesoires
Bezoek ook: www.hetwolpakhuis.nl